Bedankt voor het delen van jouw ervaring!

Rob Verdoorn in zijn houtatelier
queenreview

Anja S

Dank voor de mooie pop art creaties Rob! Als echte Queen fan maak je mij hier onwijs gelukkig mee. Ik heb ‘m een mooi plekje gegeven vol in het zicht.

kerststal

Annet Verdoorn

Geweldig wat Rob maakt in zijn houtatelier. Zo trots op mijn neef. De prachtige kerststal die ik van hem kreeg, trekt elk jaar direct de aandacht van het bezoek. Alles wat hij maakt is zo bijzonder en uniek. In ieder stuk resthout, hoe gehavend ook, ziet Rob de mogelijkheden en maakt hij er iets prachtigs van. Een feestje om rond te neuzen in zijn atelier.

joshuatree-u2

Marijke ten Brink

Bij mijn oud collega Rob langs geweest om zijn magische werkplaats te bewonderen. Zó leuk om iemand te horen en zien vertellen over zijn passie en liefde voor houtbewerking, deze is groots! En dat is terug te zien in ieder stuk wat hij maakt. Echt fantastisch! Dank je wel voor deze prachtige boom Rob. Hij staat te shinen!

speelgoed

Willem V.

We vroegen Rob om in opdracht speelgoed te maken voor onze autistische zoon. Rob heeft ontzettend goed geluisterd naar de aanwijzingen. Het is een prachtig duurzaam stuk speelgoed geworden en mijn zoon is helemaal blij. Waar vind je dit nog, exclusief en betaalbaar tegelijk. Dank je wel Rob

Deel ook jouw ervaring!